Suomi-Ruotsi-Norja-Ruotsi-Suomi -turnee osa 9/10

Torstaina ajelin kelpieiden kanssa Tukholmaan ystäväni luo. Mari ja Rimma jäivät vielä päiväksi Kiliin. Torstai-ilta tuli vain oleskeltua ystäväni kotona Årstassa - perjantai-illan kulutimme shoppailun merkeissä mm. Ikeassa. :) Perjantaipäivällä ystäväni oli töissä, mutta mullakin oli tiedossa ohjelmaa koko päiväksi. Olimme nimittäin sopineet yksityskoulutuksesta Anne Dahlinin luona.

Anne kouluttaa normaalisti Tukholman ympäristössä, mutta näin kesällä hän on paljon kesämökillään Köpingissä. Niinpä koulutuskin tapahtui siellä.

Köpingiin kesti ajaa pari tuntia. Sirke tuli hakemaan mut ja kepukat Årstasta aikaisin aamulla. Ja taas lähdettiin matkaan tutulle E4:lle ja E20:lle (eli samaan suuntaan kuin viikkoa aiemmin Norjaan lähtiessämme).

Myra ja Kentsu saivat matkustaa Ka'n takakontissa.



Tuurilla oli kevythäkki takapenkillä.


Löysimme hyvin perille Annen mökille. Viimeinen tieosuus oli todella kapea ja mutkitteleva. Lopulta päädyimme mökin pihaan, järven rannalle. Aikas hulppeissa maisemissa saatiin treenata. :)

Pääsimme ensimmäiseksi kahvipöytään juttelemaan hieman mitä liikkeitä haluaisimme tehdä. Jutut tosin rönsyilivät aika paljon. Välillä pysyttiin asiassa, välillä asian vieressä, mutta oli kyllä todella mukavaa ja mielenkiintoista jutella tokojutuista Annen kanssa.

Valitsimme molemmat liikkeiksemme tunnarin, ja siinä nimenomaan paluun. Oli kiva kuulla ihan ulkopuolisen näkemyksiä treeneistämme ja koiristamme, ja hyviä vinkkejä saimmekin.


Tunnaripohdintaa.



Olimme Annella kolmisen tuntia, joskin ihan koko aikaa ei tietenkään treenattu, koska juttelimme paljon. Suurin osa ajasta meni tunnarin parissa, mutta päätimme tehdä vielä hieman seuraamista takapihalla (en tosin tiedä mitä ihmettä teemme alla olevassa kuvassa :)).



Ja välillä taas pohdittiin. :)



Kesämökki oli aikas kivalla paikalla.






Myra-raasu sai todellakin toimia tällä matkalla vain seuraneitinä. Sen kanssa ei puuhailtu mitään. Myykkis nautti lämpimästä ilmasta makoillen ja rennosti ottaen. :)




Paikalliset kutsuivat taustalla näkyvää järveä finskavikeniksi eli suomenlahdeksi, koska sen rannalla asui paljon suomenkielisiä. :) Tottahan toki piti ottaa kuvia pojista suomenlahden rannalla.
Tässä Tuuri, joka pääsi myöhemmin myös pulahtamaan järveen uimaan.




Tässä Kennet Eriksson.



Tuuri pöllähti samaan kuvaan Kentsun kanssa.




Niinpä otimme pojista yhteiskuvia.




Tuuri ja Kentsu on nyt POHJ & FIN & SE & NO & EE TVA. Pojat on sattumoisin valioituneet samoissa Ruotsin, Norjan ja Viron kisoissa. Maailmanmatkaajat. :)


Koulutuksen jälkeen suuntasimme auton nokan kohti Tukholmaa. Tässä pilviä Köpingin taivaan yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti