Uusi vuosi

Vuosi vaihtui pakkasen ja lumen keskellä. Talviset ilmat ovat ihanaa vaihtelua pimeydelle ja vesisateelle, vaikka hankaloittavatkin hieman treenaamista. Kentsu vietti jouluna tokovapaata kokonaiset kahdeksan päivää, joiden aikana sille ei annettu edes istumiskäskyä. Onhan toi ihan onnettoman lyhyt tauko, mutta valitettavasti pitempään lorvailuun ei ole aikaa, sillä karsintakisat painavat päälle. Johonkin väliin pitäisi kyllä saada kunnon tauko, mutta en vielä tiedä milloin se on mahdollista. Onneksi K nollaa aika hyvin päänsä noilla lyhyilläkin tauoilla, joten pitää ajatella, että lyhyt tauko on parempi kuin ei mitään.

Ulkona on nyt sen verran lunta ja pakkasta, että ulkotreenit ovat tällä hetkellä poissuljettuja. Onneksi meillä on viikottain kaksi sisätreenivuoroa - yksi maneesissa, toinen mattohallissa. Näiden lisäksi olemme vuokranneet eri sisäpaikkoja viikottain, myös tuleville viikoille. Joten pääsemme useamman kerran viikossa sisälle treenaamaan. Kalliiksihan tämä tulee, mutta minkäs teet näissä olosuhteissa...


Kentsu rakastaa jostain syystä sisätilatreenejä. Maneesit on sen mielestä aivan pop, kun siellä on niin ihana pohja juosta. Muutkin sisätilat ovat sen mielestä tosi kivoja, kuten tämä tekonurmihalli, jossa käymme viikottain. Nämä kuvat ovat uuden vuoden päivän illalta.
Uusi vuosi otettiin vastaan rauhallisissa merkeissä. Onneksi kumpikaan koirista ei pelkää paukkuja. Vuoden ensimmäisenä päivänä kävimme metsälenkillä yhdessä Kipin ja Mystin kanssa. Metsä on nyt ihanan näköinen, kun lunta on niin paljon. Alla kuvia lenkiltämme.Yläkuvassa ryhmärämämme Mysti, Kip, Myra ja Ken.

Lunta riitti, jos poikkesi polulta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti