Onnea 1-vuotiaalle!

Aika kuluu hurjaa vauhtia - Ylva täytti jo vuoden!

Koodi & Ylva penneleinä:


Ylva 1-vuotissynttäripäivänään:





Ylva on kaikkea sitä mitä toivoin ja vielä vähän enemmän. Olen siis ollut todella tyytyväinen Ylvaan. On ollut mielenkiintoista tutustua taas omanlaiseen persoonaan. Kaikki mun kelpiet ovat olleet sukua toisilleen, ja kaikki ovat olleet ihan omanlaisia persoonia. Ja ihania tietenkin. :)

Kävimme viime sunnuntaina vielä yhdessä näyttelyssä. Mä kun tulin ilmoittaneeksi Ylvan samantien kahteen näyttelyyn varmuuden vuoksi, jotta tarvittava tulos saadaan ja saatiin vieläpä seuraa Koodista omistajineen. No tarvittava tuloshan tuli jo ensimmäisellä kerralla, mutta menimme toiseenkin näyttelyyn, kun sinne oltiin jo ilmoittauduttu. Tuloksena oli ERI1, SA, PN3. Tuomari oli italialainen Francesco Cochetti ja Ylvan arvostelussa luki näin: "Feminin. Correct bite. Good head and expression. A bit straight in shoulder. Good neck, topline and bit low tail-set. Correct rear angulation. Good coat. Moves quite well." Koodi-veikka räjäytti potin nappaamalla sertin ja olemalla ROP. :)

Kävimme muuten lainaamassa mittatikkua yhdestä kehästä arvostelujen jälkeen. Siitä ei nähnyt millin tarkkuudella korkeutta, mutta sen mukaan Ylvan korkeus olisi nyt noin 47 cm. Koodi oli 50 cm. Paino Ylvalla on 15,9-16,0 kilon hujakoilla.

Näyttelyn jälkeen lähdimme koirien kanssa rannalle. Ylva otti kaiken ilon irti siitä.







Ylvaa piti erikoisvahtia näillä kallioilla, sillä se selvästi harkitsi mereen hyppäämistä.



Yritän ehtiä tehdä pienen tilannekatsauksen meidän treeneihin lähipäivien aikana. Ostin uuden videokameran (kun edellinen hajosi), joten nyt saan videoita tietokoneelle ja sen kautta nettiin. Testailin jo hieman sitä ja laitan tänne sitten linkkejä videoihin.


Täällä näkee miten Ylva on kasvanut. Ja tasapuolisuuden nimissä samanlaista kehitystä voi käydä katsomassa Kentsun osalta täällä. :)





1 kommentti: