Viimeinen pokaali

Kentsu sijoittui Helsingin seudun kennelpiirin Vuoden tokokoira 2013 -kisassa toiseksi. Tajusinpa juuri, että tämä taitaakin olla sen viimeinen pokaali.


Kentsu pokaalinsa kanssa.


Meinasin ensin olla lähettämättä Kentsun tuloksia HSKP:n tokokoirakisaan, koska meillä loppui viime vuonna kausi kesken kasvaimen takia. Jouduin peruuttamaan muutamia kisoja, eikä sitten enää päästy loppuvuodenkaan kisoihin. Niinpä meillä oli tasan vain ne neljä tulosta, jotka kisaan vaadittiin. Eikä siis yhtään valinnanvaraa. Noista neljästä yksi tulos oli kakkostulos - viime vuoden SM-finaali (jossa K teki hyvin identtisen suorituksen joukkuepäivän kanssa, joten "oikeasti" se olisi ollut ykköstulos, mutta se ei toki muuta kisakirjaan merkattua tulosta muuksi). Siksi mietin ensin, että viitsinkö edes lähettää tuloksia. Mutta koska tiesin jo silloin, että tämä saattaisi olla viimeinen vuosi osallistua Kentsun kanssa kyseiseen kisaan, niin laitoin tulokset eteenpäin. Kiva yllätys olikin, että sijoituimme silti toiseksi.

Kentsu on osallistunut HSKP:n tokokoirakisoihin siitä lähtien, kun se on aloittanut kisauransa. Vuonna 2007 se valittiin Vuoden tokotulokkaaksi, ja sen jälkeen se on ollut jokainen vuosi kolmen parhaan joukossa Vuoden tokokoira -kisassa. Sillä on kolme ykkössijoitusta, kaksi kakkossijoitusta ja yksi kolmossijoitus. Ei hullummin. Taitava Kepa-setä!


Maailman paras Kenneli!


Mulla oli tarkoitus kisata Kentsun kanssa vielä jonkin aikaa, mutta viime vuoden loppu meni tosiaan kasvaimesta ja hampaiden poistoista toipuessa (doping-varoajat) ja tämä alkuvuosi ollaan paranneltu jännevammaa. Ylva alkaa viedä entistä enemmän aikaa, kun sen kisaura on nyt aluillaan. Alkaa siis kovasti näyttää siltä, että Kepa-sedän kisat on kisattu. Haikea olo, mutta myös kovin kiitollinen. Kentsun kanssa on tullut koettua niin paljon yhdessä, ja se on opettanut mulle niin paljon. Kentsu on kyllä niin rakas. *sydän*

Tärkeintä on kuitenkin pitää Kepa-setä hyvässä kunnossa. Eikä se tietenkään jätä treenikenttiä vielä taakseen, vaikka treenejä ei enää tehdäkään niin tavoitteellisesti. K saa edelleen viihdyttää itseään ja mua kentillä ja tehdä sitä, mitä se niin paljon rakastaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti