Kuuntelua

Ollaan oltu SM:ien jälkeen niin lomalla ettei tosikaan. Nukuttu hyvin, käyty joka päivä lähimetsässä kävelemässä, koirat ovat syöneet mahat täyteen mustikoita ja vadelmia ja Ylva on saanut uida useaan otteeseen.

Treenattu ei olla kuin muutaman kerran, mutta nyt aletaan ottaa siitäkin taas rutiinia. Olen menossa Ylvan kanssa piirinmestaruuksiin, jotka ovat ihan kohta.
Onko pakko olla kuvassa, kun mun pitäisi
olla uimassa.
Tällä viikolla treenattiin mm. Maaritin ja Mirjamin kanssa. Ylva sai tehdä kuuntelutreeninä ruutua ja kiertonoutoa. Olen kerran aiemmin tehnyt tämän viime toukokuussa, ja nyt oli sopiva aika kokeilla tätä uudestaan. Laitoimme pari metriä ruudun taakse kiertonoudon merkin eli sen kiertääkseen koiran piti juosta ruudun läpi. Ruutuun taas juostiin hyppyjen läpi.

Sitten tehtiin vuoronperään ruutu, kiertonouto, ruutu, kiertonouto. Mielenkiintoista oli nähdä, että keskittyykö Ylva tosiaan tekemään sitä tehtävää, mitä sen piti tehdä. Eli pysähtyyhän se varmasti ruudussa oikeaan paikkaan, kun on juuri juossut siitä läpi kiertoon ja toisin päin.

Ylva oli sangen pätevä, eikä mokannut kertaakaan! Tässä video treenistä.
Koska tässä ei mennytkään koko iltaa, kun Y oli hienosti kuulolla, niin tehtiin vielä toinen treeni. Nyt yhdistettiin ohjattu nouto ja ruutu. Ohjatun merkki oli ruudun edessä eli se piti ohittaa matkalla ruutuun. Ja sille piti malttaa pysähtyä ruutuun juoksun jälkeen. Tässäkään ei ollut ongelmia, vaan Y oli joka kerta suorittamassa juuri sitä liikettä mitä oltiin tekemässäkin. Alla video siitä treenistä (teimme ekana myös yhden ruudun, mutta se ei ole videolla).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti