Suomen Cefeus-tapaaminen

Meillä oli sunnuntaina sukulaismiitinki Tampereella eli Suomessa asuvien Cefeus-kelpieiden tapaaminen. Mukana oli myös pari C-koirien jälkeläistä. Päivä sisälsi vapaamuotoista seurustelua, pentujen ihastelua sekä tokotreenausta.


Tässä koko jengi (joskin eräs omistaja jätti koirat yksin kuvaan ja hilpaisi itse takavasemmalle).

Junioriosastoa edustivat Puma ja Tex. Puma on viralliselta nimeltään Cefeus Thunderbird II ja Tex on Cefeus Tre Kronor II. Tässä Tex päällimmäisenä.


Seuraavaksi nuorin oli puolivuotias Roima eli Cefeus Sir Roima II.
Senioriosastoa edustivat puolestaan Myra ja Voltti eli Cefeus Underbara Myra & Cefeus Volt. Volttihan majailee nykyisin Saksassa, mutta oli sopivasti lomailemassa Suomessa.

Kelpuutimme seniorikuvaan myös Tompan (Cefeus Wauhti-Tom) eli kuvassa Tomppa, Myra ja Voltti.Volttikin pääsi vähän muistelemaan miten tokoa tehtiin - ja hyvin pappakoira muisti. :)


Mukana oli myös Voltin poika Yello (Kelmi Hervoton Hepuli).

Alakuvassa Hans eli Cefeus Nonstop Hans II. Tinka (C. Quatinka II) ei päässyt tällä kertaa mukaan juoksun takia.
Tomppa eli Cefeus Wauhti-Tom on edelleen nimensä veroinen. :)Alakuvassa Tompan tytär Pipa, joka on viralliselta nimeltään Ahmakulman Bepop.Mukana menossa olivat myös veljekset Yarra ja Kentsu eli Cefeus Great Yarra ja Cefeus Genius Ken. Ihan grandemoka, kun ei muistanut ottaa pojista kimppakuvaa. Höh. Pojat näkyvät kyllä yhteiskuvassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti