Ikää 11 viikkoa

Eilen sunnuntaina oli säätiedotusten vastaisesti kaunis syyspäivä. Pitipä heti ottaa uudet kuvat Ylvasta, joka täytti eilen tasan 11 viikkoa.

Molemmat korvat ovat olleet nyt pystyssä viikon ajan. Painoa on kertynyt 6,3 kilon verran. Y painoi neljä kiloa Suomeen tullessaan.





Sanovat että minulla on suuret korvat.

Lauantaina Ylva oli ensimmäisen kerran hallitreeneissä, ja se oli siellä kuin kotonaan. Ympäristö ei vaikuttanut  millään tavalla pennelin tekemiseen. Eilen treenattiin vähän ulkona. Tässä muutamia kuvia.



Erilaisia tapoja treenata kosketusalustaa a'la Ylva.

Takajalka alustalla?

Etujalat alustalla, mutta asento istuen?
Pylly lähes alustalla?

No löytyihän se oikea asento - ja nakki lentää. :)

Kosketusalusta oli alkuun Ylvalle vaikea oivaltaa. Ylva kun meni namit nähtyään kovin pohtivan oloiseksi, mutta pohtiminen ei aluksi tuottanut toimintaa - ellei sellaiseksi lasketa katsekontaktia ja istumista. Jouduin siis vähän kaivella pennusta aktiivisuutta esille. Eipä siinä tosin mennyt kuin pari treeniä, kun pentu alkoi saada ideasta kiinni. Siinä taisi käydä myöskin niin, että pentu oppi oppimaan, mikä oli tarkoituskin. Koska sen jälkeen on treenaus aika paljon helpompaa. :)

Nyt Y kyllä tietää kosketusalustan idean, vaikka ylläolevista kuvista voisi päätellä jotain muuta. :) Olemme myös aloittaneet alustalla "pyörimisen", josta pari kuvaa alla.




Tässä harjoitellaan namista luopumista ja katsekontaktia.

Kiertäminen on jo lähes hallussa. :)

Arki on alkanut sujua kivasti. Koirat ovat yksinollessa eri tiloissa. Kentsu saa olla vapaana koko asunnossa, mutta Ylva on tuomittu olemaan yhdessä huoneessa. Huoneessa ei ole ovea, vaan portti, joten se näkee sieltä ulko-ovelle ja Kentsukin, mikäli K vain sille suvaitsee näyttäytyä. Alkuun Y protestoi yksinjäämistä, mutta aika pian se alkoi siihen tottua ja jääkin nykyisin mukisematta huoneeseensa, eikä huuda enää perään. Y on siitä onnellisessa asemassa, että sen ei tarvitse olla koko mun työpäivää yksin ja sisällä. Yksi siskoni tytöistä käy nimittäin meillä kerran päivässä päästämässä Ylvan takapihalle ulos.  Niinpä Y ei ole tehnyt sisälle pissoja yksinollessaan.


1 kommentti:

  1. Voi apua, tässähän tulee pentukuume, vaikka omakin on vielä ihan kakara ;D

    VastaaPoista