Sukulaisia ja hierontaa

Ylva täytti viime lauantaina viisi kuukautta. Se painaa 11,4 kiloa, ja kotimittauksen mukaan säkäkorkeus on 42 senttiä. Nopein kasvupyrähdys on mielestäni hidastunut, joten saas nähdä minkäkokoiseksi Ylva kasvaa. Aiemmin mulla oli sellainen tunne, että se menee heittämättä Kentsusta ohi, mutta enää en ole niin varma. Aika näyttää…
Meillä oli sunnuntaina Cefeus-tapaaminen Sipoossa tokoilun ja tottistelun merkeissä. Oli kiva nähdä sukulaiskoiria omistajineen. Otimme treenien jälkeen kimppakuvan tuulessa ja tuiskussa, ja tulos näkyy tässä. Kuvat: Marko Osala

Mukana menossa olivat (vasemmalta oikealle): Sari & Kitty (Maiskis Nugaroo, Jillan tytär), allekirjoittanut & Kentsu (C. Genius Ken) & Ylva (C. Wonderful Ylva II), Charlotte & Koodi (C. Wild Koodi II), Kirsi & Marko (kameran takana) & Eevi (C. Oxalis Acetosella II), Alessa & Tex (C. Tre Kronor II), Nanna & Puma (C. Thunderbird II), Linda & Nemi (Maiskis Nemiroo, Jillan tytär) & Jilla (C. Jillaroo), Sanna & Roima (C. Sir Roima II).

Ylva, Kitty, Ken, Eevi, Tex, Puma, Nemi, JillaTapaamisen jälkeen molemmat koirat pääsivät hierontaan. Kentsulla onkin ollut pitkä väli hieronnasta – osteopatia- ja fyssarikäyntejä on kyllä ollut säännöllisesti. Hieronnalle oli tarvetta, ja uusinta-aikakin on jo varattu. Samalla käsiteltiin kevyesti Ylvakin läpi. Osin vain siksi, että se tottuisi tulevaan. Osin siksi, kun halusin tsekkauksen että kaikki on ok, sillä Y oli aiemmin vähän liukastellut ja saanut tälliä toiseen takajalkaan. Ylva on ensimmäinen mun koirista, joka nautti heti hieronnasta. Sillä oli ikäisekseen jo melko isot lihakset ja on kuulemma kasvattamassa takajalkoihin lihaskimppuja.

Mulla on joulun välipäivät lomaa, joten ajattelin panostaa loppuvuoden kotitreeneihin. En oikein ole ehtinyt tekemään niitä ajanpuutteen vuoksi. Kotona kuitenkin saisi kivasti työstettyä moniakin asioita pennulla eteenpäin. Eihän toki viisikuisen pennelin tartte vielä juur mitään osatakaan, mutta eipä sen treenien tarvitse myöskään junnata paikoillaan. Niinpä tein vähän suunnitelmaa siitä, mitä asioita alan nyt ”tehotyöstämään” joululoman aikana. Parissa viikossa saa jo kivasti asioita eteenpäin, kun niihin vähän panostaa. Toki mukana pitää olla myös sopivassa suhteessa ulkoilua, leikkiä ja ihan vaan olemista. Mutta joululomalla on onneksi kaikelle sille aikaa. Toivottavasti lomaan osuisi myös jokin valoisampi päivä, jotta saisi vihdoin otettua paremmat kuvat koirista. Nyt mennään näillä surkeilla versioilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti