Treenejä ja sukulaisia

Pääsiäisenä otettiin viiden päivän treeniputki. Torstaina lähdettiin Tesun kanssa Haminaan ja pysähdyimme matkalla treenaamaan Jessican hallille. Haminassa kilisteltiin uudelle EE TVA:lle. Perjantaina jatkettiin matkaa Valkealaan, jonne tuli myös Oili Zipun kanssa. Treenit pidettiin vanhalla kasvihuoneella. Aurinko paistoi ja lämmitti kasvihuoneen siihen malliin, että tuli vedettyä treenit läpi t-paidassa. Koirillekin tuli aikamoinen hiki. Ylva alkaa tosi helposti läähättää ihan vain jo aivohiestä kotitreeneissä. Veikkaan että sillä on muutenkin vielä lämmönsäätelykyky hieman hakusessa, mutta kiva nähdä miten se tulee suhtautumaan tuleviin kesätreeneihin (oletan ja vaadin, että tämän talven jälkeen tulee lämmin kesä :)).

Seuraavat kolme päivää treenattiin Ojangossa. Lauantaina ja maanantaina Marin kanssa, sunnuntaina Charloten ja Koodin kanssa. Nyt on Kentsu ansainnut parin päivän treenilevon. Ylva pääsee tänään tekemään pikkutreenit. Sen treenit ovat edelleen leikkiä & laulua -osastolta. Kentsulta on joutunut vähän enemmän vaatimaankin, joten se on vapaapäivänsä ansainnut.Setäkoira ja veljenlapset. :)

Ylvan treeneissä pyöritellään pitkälti samoja asioita. Uutena asiana on hypyn harjoittelu. Lautoja esteessä on huimat kaksi, vaikka Ylvahan hyppäisi ihan normikorkuisenkin esteen yli. Kyseessä ei kuitenkaan ole korkeushyppy tai hyppytekniikan etsiminen (mikä vaikuttaisi aika hyvältä Ylvan tapauksessa), vaan uuden asian esittely. Estettä on nyt muutamassa treenissä hypitty ees taas, välillä kutsuen Ylvan sivulle esteen toiselta puolelta. Pari treeniä sitten otin mukaan noudon, joten pääsimme aloittamaan hyppynoudon alkeitakin. Tämä oli Ylvan mielestä ilmeisen kivaa, ja pieni kilahduskin meinasi tapahtua. Tässä saa noutaa ja hypätä - siistiä Ylvan mielestä. Ylvallahan on kaikki edellytykset noutokilahdukseen, jos en suunnittele treenejä hyvin, joten tarkkana saa olla. Nouto otetaan tietenkin vielä vauhtinoutona + autan/varmistelen tarvittaessa esteen ylityksen myös paluussa. Oli kuitenkin hauska huomata, että Y alkoi jo hakea hyppyä, kun kapula lensi vähän vinoon.

Pääsiäisenä ehdittiin myös treffata sukulaisia. Sunnuntaina treenattiin tosiaan Koodi-veljen kanssa. Räpsin koirista treenien jälkeen kuvia, ja laitan niistä oman postauksen. Maanantaina nähtiin uusin Suomen tulokas Cefeus-kennelistä eli 11-viikkoinen Femto. Tässä kuvia Ylvan ja Femton leikeistä.


Cefeus Xylo Femto IIEi kommentteja:

Lähetä kommentti