Cefeus-leirillä, osa 2

Leirillä ei tullut tokoiltua niin paljon kuin alun perin ajattelin, mutta muutamat treenit teimme. Nyt voidaankin jättää hyvästit avo-liikkeille ja keskittyä täysin voittajan ja evl:n liikkeisiin. Niitä on toki koko ajan jossain muodossa treenattukin, mutta ennen kisoja keskittyy aina hetken aikaa vain tulevan luokan liikkeisiin. Pitääkin tehdä jossain vaiheessa vähän koostetta siitä, millä mallilla Ylvan voittaja on.

Kentsu sai tehdä kuuntelujuttujen lisäksi yhdet treenit Charloten kanssa. Siellä se iloisena mennä kipitti Challen kanssa, eikä ollut moksiskaan ohjaajavaihdoksesta. :) Harmi ettei tullut otettua siitä kuvia, mutta jotain treenikuvia on tallentunut kameran muistikortille.

Takapalkkaa kaukoihin.

Kaukoja.

Matkalla ohjattua tekemään - Kepa juoksentelee onnellisena.

Matkalla pisteelle.

Nouto.
Ylva treenaa zetaa. Pitää katsoa, että tassut pysyvät liikkumatta.

Zetan kulma.

Nami lentää palkaksi.

Yhtenä iltana pidettiin esineruutumestaruudet. Pellolle tallottiin esineruutu, jonne viljeltiin paljon esineitä. Aikaa oli kolme minuuttia, ja löydetyt & ohjaajalle palautetut esineet laskettiin. Ylva on jonkin verran tehnyt esineruutua, mutta lähinnä metsälenkin yhteydessä, eikä niinkään ns. valmiilla ruudulla. Ylva näki autosta muiden menoa, ja Kentsukin sai mennä ruutuun ennen sitä, joten Y oli kyllä hyvin kartalla siitä, mitä ollaan tekemässä. Tosin sen kokemattomuus näkyikin sitten siinä, ettei se suostunut tuomaan kaikkia esineitä mulle. Se selvästi valitsi vähän "kivemmat", kuten hanskat jne. Ylva toi mulle viisi esinettä ja löysi vähintään saman verran, joita ei tuonut. Se iloisesti aina näytti mulle, että täällä on yksi ja jatkoi matkaa. Pikkupossu. :) No kokemattomuuttahan se vain on.
Kentsu löysi seitsemän esinettä. Molempien koirien mielestä tää oli sikakivaa.

Kepa sai lainata Myran isosiskon liivejä.
Esinemestareita tuli kaksi, sillä kaksi koiraa toi saman määrän esineitä samassa ajassa - 11 esinettä. Toinen oli Kentsun sisko Gimla ja toinen Ylvan puolisisko (sama äiti) Ua.

Esinemestarit Ua ja Gimla.

Autorivi esineruutupellon laidalla.

Tosi moni koira oli mukana esineruutu"kisassa", joten siinä kesti jonkin
aikaa. Alkuun Ylva seurasi tapahtumia innoissaan, mutta jossain vaiheessa
uni voitti.

Aika kului nopeasti leirillä, ja pian koittikin lähtöpäivä. Ehdimme käydä aamupäivällä vielä jälkimetsässä. Sitten tavaroiden pakkaus ja lounas, jonka jälkeen lähdimme kohti Tukholmaa.

Jälkiporukkaa.

Poikkesimme jälleen Årstaan käyttämään koirat siellä kävelyllä. Samalla ne saivat iltapalan, jonka jälkeen ajelimme satamaan. Laivalla oli samat järjestelyt kuin tullessakin, mutta tällä kertaa ei koirilla oikein riittänyt paukkuja hyttibileisiin. :) Oli aika väsyneen, mutta tyytyväisen oloista porukkaa.

Kävelemässä Årstassa.

Ulkoruokinnassa ennen laivalle lähtöä.

Aamulla taas koirien pissatus Turun linnan puistossa, ja sitten ajo kotiin. Heitin Challen kotiin, mutta Koodi tuli meille vielä viikonlopuksi. Taisin päästä vähän helpommalla kuin muuten olisin päässyt, sillä koirat taisivat nukkua aika paljon reissuväsymystä pois. Toki ne välillä intoutuivat leikkimään ja vapaana ollessaan juoksivatkin ihan hurjasti. Mutta sisällä meno oli hyvin rauhallista. Kiitos Challe & Koodi seurasta! Oli kiva reissu.

Ylva ja Koodi


(Toko- ja esineruutukuvat c Charlotte Jaakola)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti