Päivä Tukholmassa

Torstai-illalla ei juurikaan ollut paukkuja muuhun kuin futiksen katsomiseen ja kirjan lukemiseen. Koiratkin vaikuttivat aika väsyneiltä. Kävimme toki kävelyllä rannassa, jolloin Ylvis pääsi pulikoimaan mereen.

Äidin ja isin kanssa uimassa Tukholmassa.

Iltakävelyllä Årstassa. Tuttua aluetta,
sillä yksi ystäväni asui myös siellä
useamman vuoden. Todella kiva kaupunginosa.

Illalla kirjaa lukiessa seurana oli vähän väsynyttä porukkaa.Perjantaina oli päivä uusi. Hyvin levätyn yön jälkeen lähdimme taas liikenteeseen. Mukaan lähti koko porukka eli Maria ja Peter sekä Fang, Quinci, Agda ja meidän lauma. Kävelimme juna-asemalle ja hypättiin junaan, jolla ajeltiin pikkaisen ohi keskustasta. Suuntana oli eräs kauppa, josta sai ostettua eucalyptushajua tuleviin nose work -treeneihin. :)

Nose work -tarvikkeita ostamassa.

Kaupalta lähdimme valumaan hiljalleen takaisin päin. Pysähtelimme välillä terasseille istumaan.


Quinci ja Fang

Äidin ja isin kanssa terdellä.Kaikkien koirien kanssa oli helppo liikkua kaupungilla. Ne käyttäytyvät hyvin kaikkialla, eivätkä välitä yhtään kaupungin hulinasta. Ne herättivätkin paljon positiivista huomiota ja saivat paljon hymyjä osakseen. :) Kuninkaanlinnan edessä eräs mies tuli kysymään, saisiko hän ottaa koirista kuvia blogiinsa. Aika moni muukin taisi samalla kuvata meidän koirarivistöämme.

Kuinkaanlinnalla

Ken, Ylva, Agda, Quinci, Fang
Se miehen blogipostaus löytyy täältä.

Jossain vaiheessa pysähdyimme syömään. Siellä kesti sen verran kauan, että Maria, Agda, minä ja mun koirat hypättiin loppumatkaksi bussiin, jotta ehtisin pakata ennen laivan lähtöä. Peter käveli Fangin ja Quincin kanssa loppumatkan kotiin.

Vietimme helteisessä Tukholmassa kuusi tuntia ja kävelimme kymmenen kilometriä. Aika hyvä suoritus. :)

Vanhassa kaupungissa.

Kentsu otti päikkärit meidän ruokailun aikana. Se oli sitä ennen hakenut
rapsutuksia naapuripöydästä.

Sitten taas auton pakkausta ja kotimatkalle. Kiitos Maria ja Peter kaikesta!

Laivassa samat tutut kuviot: syömään, kauppaan ja kirjaa lukemaan ennen nukkumaanmenoa. Koirat matkustivat tottuneeseen tapaan. Ne ovat kyllä niin huolettoman helppoja matkakavereita, kun ne ovat kaikkialla kuin kotonaan, ja ne voi jättää huoletta odottamaan hyttiin mun ruokailun ajaksi. Kiva reissu jälleen kerran!

Hytissä, kotimatkalla

Ylva ja matkakumppani pikkusiili.
Ylvalla pitää aina olla joku lelu suussa,
niinpä matkalle lähtee aina joku pikkulelu.

Aamulla hytissä. Hei, nyt pitäis nousta ja lähteä autokannelle.


Mun matkakaverit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti