Myra 13 v.

Ihana Myykky-pyy täytti lauantaina 13 vuotta. <3



Myra on edelleen täynnä elämäniloa ja menohaluja - pää kyllä vie ja kroppa yrittää pysyä perässä, mutta on mummelin takapää valitettavasti heikentynyt entisestään. Niin kauan kun alusta on hyvä (eli ei ole liukasta), Myralla ei ole mitään ongelmia kipitellä parinkin tunnin lenkit. Askel on pitkä, ja Myra kulkee usein etujoukoissa. Onneksi kelit ovat suosineet. Tähän mennessä on ollut vain yksi niin liukas päivä, että hetken jo joutui miettiä Myrkyn tulevaisuutta, jos keli olisi jatkunut samanlaisena - sitten satoi lumi avuksemme peittäen jäisen maan. :)



Myrasta piti ottaa perinteiden mukaisesti synttärikuvat. Ekat pari kuvaa on otettu hallissa treenien jälkeen - Myrakin sai puuhastella jotain pientä Kentsun treenien jälkeen. Sitten siirryimme ulos. Eipä ole kovinkaan usein aurinko paistanut Myran syntymäpäivinä, yleensä on pimeetä, synkkää, pilvistä. Mutta nyt paistoi aurinko ja sai Myran siristelemään silmiään.






Mun siskon tyttö leipoi Myran kunniaksi kakun. Sitä ei tosin koirat saaneet maistella, vaan me ihmiset. Koirat saivat herkutella muun muassa pinaattiletuilla. :)




Toivottavasti Myra on ilonamme vielä pitkään. 13 vuotta on jo kuitenkin hieno saavutus - nyt nautimme jokaisesta päivästä jonka saamme viettää ihastuttavan Myran kanssa. <3

2 kommenttia:

  1. Suuret onnittelut Myralle! Erittäin hieno ikä :)

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut Myra-muorille! Toivottavasti teillä on edessä vielä runsaasti yhteisiä päiviä!

    VastaaPoista