Kaukojumppaa

Kuvasin Ylvan kaukoja videolle, jotta näkisin vähän millä mallilla ne ovat. Kuvaukset toteutettiin tee-se-itse-tyylillä eli laitoin videokameran tuolin päälle ja siihen yksinään pyörimään.

Oon tehotreenannut kaukoja kotona tosi paljon, eikä olla ihan kamalan pitkälle vielä päästy... En tiedä kultaako aika muistot, mutta kyllä musta tuntuu, että sekatekniikan opettaminen on/oli paljon helpompaa kuin tämä takajalat paikallaan -tekniikka. Vaikka Ylva onkin tosi näppärä kropan käyttäjä, ja se hallitsee sen todella hyvin. Y tekeekin todella hyviä vaihtoja, kun pääsee tarjoamaan niitä itsekseen. Mutta kun toiminta pitäisi saada käskyn alaiseksi, eikä tarjoamisen... :)

Avoimen luokan vaihdot ovat pisimmällä, ja ne sujuvat kivasti. Mallinäyte löytyy täältä.

Muut vaihdot sujuvat pääsääntöisesti hyvin, jos ohjaan kädellä. Mutta kun siitä kädestä pitäisi päästä eroon. Ollaan päästykin siitä jo jossain määrin eroon, ja enemmistönä teemme vaihtoja niin, että en ohjaa kädellä (vaikka videolla käsiohjausta välillä näkyykin). Oon tehnyt mm. taka- ja sivupalkoilla. Yleensä teen yhtä asentovaihtoa kerrallaan, joten palkkaa tulee reippaaseen tahtiin. Olen joko maassa polvillani tai istun tuolilla tai seison Ylvan edessä.

Vielä Ylvalla on mielestäni liikaa palkan odotusta. Se haluaisi singota palkalle omin luvin (ja tekeekin sitä toisinaan) ja ajattelee ihan liikaa palkkaa. Eli haluan enemmän fokusta muhun ja asentoihin, eikä niin paljon palkkaan. Jatkamme siis harjoittelua... Muita kaukovaihtoja voi katsella täältä.


Kentsu tekee kaukot sekatekniikalla, Ylva takajalat paikoillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti