Se on menoa nyt

Tämä syksy on ollut huomattavasti kuivempi kuin viimevuotinen - joskaan täysin sateilta ja syystuulilta ei olla vältytty. Pimenevät illat ovat kuitenkin fakta, ja se valitettavasti heikentää treenimahdollisuuksia. Onneksi meillä on viikottainen vuoro yhdelle valaistulle kentälle ja tällä viikolla alkaa myös sisätreenit lämmitetyssä hallissa. Siellä on tosin niin rajoitettu aika, että treenit pitää suunnitella tavallista huolellisemmin.



Viime viikot ovat kuluneet aika tiiviisti treenaten. Kentsun treenit ovat sujuneet ihan kivasti. Vähän silti tuntuu siltä, että aika loppuu kesken. Mutta se kai kuuluu asiaan. Nythän valmistautuminen kisoihin ei voi sujua täysin tutun kaavan mukaan, koska aikaa menee matkustamiseen ja kisoissa istumiseen (meidän vuoro on vasta sunnuntaina). Arvoitukseksi jää pystyykö paikanpäällä ottamaan vielä pienet treenit ennen tosikoitosta - löytyykö aikaa ja löytyykö paikka. Sen näkee sitten siellä.

Kentsu on saanut asiaankuuluvat varusteet. :) Sillä on nimikoitu hihna ja sadetakki, joissa on myös Suomen lippu brodeerattuna.



Myra on voinut hyvin. Vähän on huono omatunto sen suhteen, että en ole ehtinyt treenata Myran kanssa niin paljon kuin yleensä. Eihän meidän treenit enää mitään "oikeita treenejä" ole, mutta aina Myykky on saanut jotain tehdä. Nyt sen puuhastelut on jäänyt selvästi vähän vähemmälle. Eiköhän siihen tule kohta parannus.



Myra nukkuu nykyisin tosi sikeästi, selvästi vanhan koiran unta. Tein Kentsun kanssa pari päivää sitten pienet olohuonetreenit, eikä Myra edes huomannut asiaa, kun se oli vetäytynyt alakertaan nukkumaan. Normaalisti se on heti osallistumassa kaikkeen toimintaan. Niin se aika kuluu. Myykystä on tullut jo mummoikäinen - vastahan se oli tällainen söpö pieni penneli (ja aivan tajuttoman rasavilli menijä).


Vien tänään Myran Leenalle hoitoon. Se onkin siellä viikon päivät. Haen sen kotiin vasta ensi tiistaina, sillä palaamme Kentsun kanssa Slovakiasta myöhään maanantai-illalla.

Huomenna ehdimme tehdä Kentsun kanssa pienet fiilistelytreenit sekä kunnon lenkin ennen lähtöä. Osa lentää aamusta, minä ja Elina lennetään myöhäisemmällä koneella. Lento on Budapestiin, josta on vielä parisataa kilometriä Bratislavaan. En ole ehtinyt jännittää itse kisoja vielä ollenkaan, kun ensin on jännitettävänä lento. Yksi jännityksen aihe kerrallaan. :) Toivotaan että lento ja koko reissu menee hyvin sekä peukutetaan Suomen puolesta.


1 kommentti:

  1. Mahtavaa reissua, me heilutellaan kotona Suomenlippua teille!

    VastaaPoista