Ken 6 v.

Kentsu täytti viime perjantaina kuusi vuotta! Onnittelut Kennetille! <3

Olen joka vuosi ottanut Kentsun synttärikuvat meidän lähikentällä, ja aina oikeana synttäripäivänä eli 15.4. Niin nytkin - ainoa ero edellisvuosiin oli siinä, että kenttä oli vielä täysin lumen peitossa. Kentän sivusta ja auratulta tieltä löytyi kyllä suliakin kohtia.





Viikonlopun aikana kenttä suli lähes kokonaan, mutta perjantaina siellä oli tosiaan vielä nilkkoihin asti lunta...






Myrastakin piti tietenkin ottaa kuvia. Tämän postauksen kuvat ovat siis kaikki perjantailta, jolloin Kentsulla oli ikää tasan kuusi vuotta, Myralla pyöreästi 12 vuotta ja vajaa kolme kuukautta. :)


Kevät on saanut Myran piristymään. Se on leikkinyt taas enemmän Kentsun kanssa, ja Tuuriakin se liehitteli yksi päivä tosi paljon mukaan leikkeihin.




Heh, kumpikaan mun koirista ei diggaa kimppakuvien ottamista... Tässä edes siedettävän näköisiä kuvia, yleensä kuvat päätyvät deletoitaviksi.





Kesän ohjelmakin alkaa hiljalleen hahmottua. Elokuussa olemme menossa treenikavereiden kanssa Ruotsiin pohjoismaiselle tokoleirille kuunteluoppilaiksi. Ennen sitä meillä on heinäkuussa iso koitos Pariisissa. Kentsu valittiin nimittäin Suomen maajoukkueeseen. Nyt saadaan taas treenata kieli keskellä suuta. :)



2 kommenttia:

  1. Onnea syntymäpäivän kuin myös erityisesti MAAJOUKKUEPAIKAN johdosta! Mieletön juttu että kelpie edustaa Suomea :D Huippuhienoa!

    Outi A. ja Ria-kelpie

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On kyllä ilo päästä edustamaan Suomea kelpien kanssa. :)

    t. Ansu & Kentsu

    VastaaPoista