Ken 7 v.

Onnittelut 7-vuotiaalle Kentsulle! <3

Aika kuluu huimaa vauhtia. Kentsu on jo keski-ikäinen! Samalla se lunasti vihdoin lempinimensä, jonka on saanut jo vuosia sitten. Entinen seurakaverimme nimesi aikoinaan Kentsun ja Rimman Kepa-sedäksi ja Ripa-tädiksi. Nimet jäivät elämään lukuisten muiden lempinimien joukossa. Ja nyt Kepa-setä on oikeasti jo setäikäinen. Hui!






Mulle on muotoutunut tavaksi ottaa Kentsusta synttärikuvat meidän lähikentällä. Samalla on tullut tarkkailtua kevään saapumista. Toissatalvi oli ensimmäinen tällainen lumisempi talvi, mutta kenttä oli huhtikuun 15. päivänä jo sulanut lumesta. Vuosi sitten kenttä oli silloin vielä lumen valtaama. Lunta oli suunnilleen nilkkoihin asti, ja se suli muutama päivä Kentsun synttäreiden jälkeen. Tänä vuonna kentällä on edelleen lunta, mielestäni vähän enemmän kuin viime vuonna. Mutta synttärikuvat otettiin jokavuotiseen tapaan. Mulla oli koko päivä ohjelmaa, mutta onneksi ehdin yhdessä välissä käväistä kentällä, niin sain otettua kuvat ihan oikeana synttäripäivänä.



















Tässä vielä loppuun pari pentukuvaa kesältä 2005. Kentsu on ekassa noin 9-viikkoinen, tokassa pikkaisen vanhempi penneli.





1 kommentti:

  1. Voi ällötys noita pentukuvia, noi korvat on huiput! Onnea hienolle Kenille!

    VastaaPoista