Kelpiepäivä Lahdessa

Olin mukana pennunhakureissulla juhannuksen jälkeen, kun haimme ystävälleni malipennun. Kävin nyt perjantaina katsomassa kuinka paljon penneli oli jo ehtinyt kasvaa.Kipi ja Ketku

Kentsu tuntui olevan välillä hieman hämillään pennusta - se ei oikein tiennyt miten siihen pitäisi suhtautua. Tosi kivasti se osasi silti pennun kanssa olla ja sanoi nätisti, jos pentu oli liian tungetteleva. Olisi ehkä saanut sanoa vähän painokkaamminkin, sillä K ei meinannut päästä perskärpäsistään eroon. :) K nimittäin kiinnosti Ketkua tosi paljon, ja kun Ruuti-salukikin on aina osoittanut tosi suurta mielenkiintoa Kentsua kohtaan, niin Kentsun perässä oli koko ajan kaksi sinnikästä seuraajaa.


Black and white. Ruuti ja Kentsu.

Lauantaina matkattiin Lahteen tapaamaan kelpieitä tokoilun merkeissä. Treenien parissa vierähti useampi tunti. Joitain peruuntumisia tuli sairastumisten takia, mutta paikalla oli silti hyvänkokoinen joukko eri kelpieitä. Oli kiva nähdä kaikkia niitä. Mukana menossa olivat seuraavat koirat:

Nuuk (Maiskis Merbau)

Ama (Ahmakulman Amalia)

Pipa (Ahmakulman Bepop) - Pipalla oli anturassa haava, joten se ei  harmikseen päässyt tositoimiin.

Yello (Kelmi Hervoton Hepuli)

Kipinä (Ahmakulman Boogie Woogie)
Yarra (Cefeus Great Yarra)

Veljekset Kentsu ja Yarra (Cefeus Genius Ken ja Cefeus Great Yarra). Olipas kiva nähdä pitkästä aikaa myös Yarraa. Edellisviikolla nähtiin Ruotsissa veljeskatraan kolmas poika, Gorm.


Vierailevana tähtenä mukana oli nahkacollie Tara (Tanning Ultra Bra)


Lähes kaikki osallistujat ovat enemmän tai vähemmän sukua Kentsulle ja/tai Myralle. Aivan lähisukulainen oli tietenkin Kentsun velipoika Yarra. Ahmakulman B-pentueen isä on Tomppa (Cefeus Wauhti-Tom), jonka täti Myra oli. Olikin hauska huomata miten Kipinän liikkeistä ja ilmeistä tunnisti niin hyvin Tompan. :) Yellon isä on taas Voltti (Cefeus Volt), jonka täti Myra myöskin oli. Voltin omistaja Terhi poikkesi moikkaamassa meitä ilman koiria. Terhi perheineen asuu Saksassa, mutta sattui tulemaan juuri nyt sopivasti Suomeen lomille, niin ehdittiin treffata hänenkin kanssa. Nuukin äiti taas on Jilla (Cefeus Jillaroo), joka on isänsä puolelta sukua Myralle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti