Treenivideoita

Mähän olen suorastaan yliaktiivinen nyt. :) Kun kerran vauhtiin on päästy, niin laitetaan muutama video näytille. Niitähän löytyy youtubesta muitakin, mutta kun toi aktiivisuustaso oli keväällä ja kesällä niin alhainen tällä saralla, niin niistä on jäänyt kirjoittamatta, enkä jaksa enää palata menneisiin sen kummemmin.

Sen verran pitää kuitenkin palata taaksepäin, että laitan linkit Kentsun taantumatokoiluun. :) Videoimme heinäkuun alussa Kentsun, Rimman ja Tuurin treenit. Sattui kesän ensimmäinen lämmin päivä, ja pitkäksi aikaa viimeinen. Kylläpäs papparaisilla ja mummelilla tuli hiki, mutta olivat ne myös niin onnellisia, kun saivat tehdä ihan liikkuroituna "oikeita juttuja". Mutta hitsi millainen taantuma on tapahtunut, kun ei enää treenaa "oikeasti". Kyllä ne äkkiä taantuvat ja roiskivat menemään miten huvittaa. Yksi asia on kuitenkin säilynyt: järjetön palo tehdä tätä hommaa täydellä sydämellä. Tyylipisteistä viis, kun asenne on kunnossa, on Kepa-sedän motto. :)

Kentsun treenisetti löytyy täältä ja täältä.

Kun Kentsu teki kaukoja (jotka jäivät nyt pois tolta videolta), huomasin sivusilmällä, että eräs ruskea oli hivuttautunut lähemmäs ja teki vaihtoja samaan tahtiin taustalla. Niinpä piti oikein testata, miten koirat toimivat kimppakaukoissa. Niillähän on täysin eri tekniikka ja osin myös eri käskyt ja käsimerkit. Mutta yllättävän hyvin ne toimivat toistenkin käskyillä ja käsimerkeillä. Täältä löytyy video Kentsun ja Ylvan kimppakaukoista.Tällä viikolla kuvattiin taas treenejä. Halusin videolle uusia liikkeitä, jotta näen vähän missä mennään. Samalla tuli kuvattua muitakin Ylvan treenejä.

Ylvan treenisetti löytyy täältä. Siellä näkee mm. kiertonoudon paloja ja eteenlähetyksiä pallolle + muitakin juttuja.

Kentsun eteenmenokokeiluja alustalle ja lähetys ruutuun löytyy puolestaan täältä.

Jos ei jaksa kahlata molempia videoita läpi, niin tässä on yksi pieni yhdistelmävideo kokonaisesta kiertonoudosta ja ruutuun lähetyksestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti