Joulumieltä etsimässä

Taas on tullut tämä aika vuodesta.
Eli meidän treeniryhmän jouluvideon aika. :) Kentsu pääsi taas vierailevaksi tähdeksi joulupukin rooliin. Ylva kuului vakkaritontturyhmään, mutta myös Åkella on videolla osa. Åke & Kaja (Åkea pari viikkoa vanhempi labbis) ovat oikeastaan pääosassa videolla.

Tällä kertaa video julkaistaan osissa. Täällä ensimmäinen osa.


Tonttu väsähti

Voi kun Åke on niin pieni noissa kuvissa. Noi otettiin, kun Åke oli 8,5-viikkoinen. Suunnittelimme silloin videon juonta ja otimme muutaman kuvan videoa varten (tonttujen katoamisilmoitukseen). Åke on kasvanut hurjaa vauhtia. Ei niinkään kiloissa, mutta pituutta ja korkeutta on tullut huimaa vauhtia lisää. Esimerkki kasvuvauhdista: yhtenä lauantaina sovitin lainatakkia, joka oli aivan liian pitkä. Seuraavana torstaina se oli sopiva.

Tässä tuoreempi kuva pennusta:

Huomenna täytän 13 viikkoa.

Kelpiet ovat päässeet alkujärkytyksestään. Ne olivat noin viikon verran naamat nurinpäin, mutta sitten muuttivat asennettaan. Ylvan mielestä Åke on aivan ihana. Ne leikkivät joka päivä. Ylva osaa leikittää pentua hienosti menemällä kyljelleen maahan makaamaan, niin pentu voi kiipeillä sen päällä. Kentsu ei oikein tiedä miten pennun kanssa pitäisi leikkiä, mutta yrittää välillä kömpelösti olla leikissä mukana. Hyvin ovat laumautuneet samaksi porukaksi.

Muisto syksyltä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti