Cefeus-tapaaminen

Heinäkuun viimeisenä perjantaina pidettiin Suomen Cefeus-tapaaminen Lahdessa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on Suomeen saapunut yhteensä 14 Cefeus-kelpietä Ruotsista. Olikin jo aika pitää yhteistapaaminen. :)


14:sta koirasta muutaman omistajan yhteystiedot ovat vuosien mittaan kadonneet, mutta saimme sanan yhdelletoista. Näistä paikalle pääsi kahdeksan - aika hyvin!

Kävimme ensin tekemässä jäljet, jonka jälkeen tokoilimme Salpausselän kennelpiirin kentällä. Käytössämme oli myös keittiötilat, joten pääsimme sisälle istumaan, vaihtamaan kuulumisia ja syömään nyyttärityyliin. Valitettavasti tokoilun aikaan taivas repesi, joten treenit vedettiin läpi märissä tunnelmissa. Toimintakuvia ei tullut otettua, mutta jokainen paikallaollut koira tuli ikuistettua. Osasta ei vain tullut kovin julkaisukelpoista kuvaa, mutta laitan ne tähän siitä huolimatta näytille.

Pia on kasvattanut Cefeus-kelpieitä jo 20 vuoden ajan. Ensimmäinen pentue syntyi 28.1.1989. Siitä tasan kymmenen vuoden kuluttua - 28.1.1999 - syntyi U-pentue. Ja näistä saapui ensimmäinen Cefeus-koira Suomeen - mun Myra.

Listaan tähän minä vuonna on tullut mikäkin koira.

Vuosi 1999: Cefeus Underbara Myra (Myra) - kuva alla.



Vuosi 2001: Cefeus Vizzla (Vizzla) ja Cefeus Volt (Voltti). Voltin kuva alla. Voltti asuu nykyään Saksassa, mutta lomailee vuosittain Suomessa. :)



Vuosi 2002: Cefeus Wauhti-Tom (Tomppa) ja Cefeus Wiska. Tompan kuva alla.



Vuosi 2003: Cefeus Yksi (Yksi)

Vuosi 2004: Cefeus Belixi (Ixi)

Vuosi 2005: Cefeus Genius Ken (Ken/Kentsu) ja Cefeus Great Yarra. Kentsun kuva alla.



Vuosi 2006: Cefeus Jillaroo (Jilla). Jillan kuva alla.




Vuosi 2007: Cefeus Lonely Boy (Quick)

Vuosi 2008: Cefeus Nonstop Hans II (Hans) ja Cefeus Nefcirwen II (Nef)


Tässä Hans:



Ja tässä Nef:




Vuosi 2009: Cefeus Oxalis Acetosella II (Eevi). Eevin kuva alla.




Mukana tapaamisessa oli myös Jillan pentu Nemi (Maiskis Nemiroo).





Sekä Voltin kämppis Tuuma, joka on lancashire heeler.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti