Matka lähestyy

Kesäloma on aika lailla puolivälissä. Edessä on vielä meidän Norjan ja Ruotsin reissu. Sieltä palattuamme alkaa taas työt ja arki.

Maanantaina treenattiin Marin, Sirken ja Tesun kanssa Hakunilassa. Tässä muutama seuraamiskuva Kentsusta.




Treenien jälkeen lähdimme Marin kanssa viemään koiria akupunktioon. Kentsulla ja Rimmalla oli yhteinen aika. Kentsulla on yleensä aina lantiossa jumeja (kiitos ahkeran hyppimisen), mutta nyt se oli muuten aika hyvässä kunnossa, paitsi vähän hassusta kohdasta lantiota löytyi ihme lihaspallurat. Sama kohta oli pari viikkoa sitten hieronnassa kireä, eivätkä jumit ole näköjään vielä täysin auenneet. Veikkaan että se aiheuttaa nyt paikalla istumisessa sen, että Kentsu vääntää takajalkojen jalkaterät ulospäin. Toivottavasti neulat vaikuttivat positiivisesti. Ainakin pallurat olivat hoidon jälkeen pienemmät, joskaan eivät kadonneet täysin. Pitää yrittää itse saada hierottua niitä.

Kentsu vastasi hoitoon taas hyvin rauhoittuen.



Samalla Kentsu sai echinococcoosilääkityksen (miten-ikinä-toi-kirjoitetaankaan) Norjan reissua varten. Kentsu tarvitsee sen siksi, kun kävimme sen kanssa keväällä Virossa. Myra säästyi madotukselta, koska se on oleillut viimeisen vuoden aikana vain Suomessa (ja Ruotsissa).

Torstaina lähdemmekin sitten reissuun. Matkaan lähtee viisi urosta ja kolme narttua (sekä yhdeksän ihmistä, yksi Ruotsista). Mielenkiintoiseksi matkan tekee se, että Rimmalla on juoksu. Olemmekin nyt tehneet viime hetken muutoksen suunnitelmiin - kuka matkustaa kenenkin kyydissä, miten majoitutaan jne.

Kentsu saa matkustaa muiden autossa Norjaan asti, kun Rimma on Myran kanssa mun kyydissä. Kun palaamme Norjasta, K liittyy meidän autokuntaan. Sitten nähdään miten keväinen kastrointi on vaikuttanut. Ainakaan vielä K ei ole millään tavalla noteerannut Rimmaa (vaikka oltiin mm. samaan aikaan akupunktiossa). Aiemminhan K ilmoitti kaksi viikkoa ennen juoksun alkua, että juoksu on tuloillaan. Saapi nähdä muuttuuko välinpitämättömyys kiinnostukseksi, kun K joutuukin oleilemaan Rimman lähettyvillä tärppipäivien aikoihin. Menemme nimittäin Norjasta palattuamme astuttamaan Rimmaa.

Meillä piti alun perin olla koulutuspäivä koko porukalle Ruotsin puolella ensi maanantaina, mutta se peruuntui. Ja Rimma järjesti tilalle astutusreissun. :) Menemme tosin vielä Sirken kanssa Anne Dahlin'n koulutukseen ennen paluuta Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti