Retkipäivä

Kesälomaan on vielä viikko aikaa, mutta otin jo pientä esimakua vapaapäivän muodossa viime perjantaina. Vietimme silloin kiireettömän hellepäivän Salmen ulkoilualueella yhdessä Leenan ja Kipin kanssa.

Mukana menossa olivat (ikäjärjestyksessä):
Myra



Kip


Ken


Hurjan helteen takia emme kävelleet hirvittävän pitkiä matkoja, vaan keskityimme enemmän oleskeluun eräällä rannalla ja grillikatoksella. Sinne oli vain muutaman kilometrin kävely.



Koirista piti tietenkin ottaa poseerauskuvia. Kipi ei ollut jostain syystä kovin halukas kuviin, ja se rojahtikin lähes Kentsun päälle istumaan. :)






Myra jäi tämän ison kiven päälle pidemmäksikin ajaksi makoilemaan. Siitä näki hyvin joka suuntaan - grillikatokselle ja ohi menevälle kävelytielle.



Olimme reissussa seitsemisen tuntia, joten olimme ottaneet myös eväät mukaan grillausta varten. Samalla taukopaikalla oli eräs vaeltaja, joka kokkaili italianpataa purkkilihalla höystettynä. Lihaa jäi yli hänen tarpeen, joten koirat saivat siitä osansa - ja vaeltaja sai koirista uuden ystävän (jota ne myös osasivat hyödyntää rapsuttajana ja kepinheittäjänä :)).

Grillivahdit.



We were here.



Välillä levättiin.







Välillä hengailtiin rannalla...



...ja uitiin.




Tällaisia kiireettömiä kesäpäiviä pitäisi ehdottomasti viettää useammin. Kotiin palasi väsyneet ja onnelliset koirat.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti