Kesä lopuillaan

Arki on taas alkanut, mutta onneksi jäi pari viikkoa lomaa varastoon. Kesä alkaa olla taittunut. Syksyn raikkaat ilmat ovat kivaa vaihtelua, mutta aika kylmälle kyllä helteiden jälkeen tuntuu. Mutta eiköhän siihen taas totu - paitsi iltojen pimeyteen. Ne kieltämättä hieman ahdistavat, koska ne rajoittavat harrastamista.

Koirat jaksoivat helteet hyvin - Myrakin. Se on kulkenut samat lenkit kuin Kentsu. Onneksi ei ole tarvinnut vielä miettiä pitäisikö sen liikuntaa mahdollisesti vähentää vai ei. Hyvin on mummeli jaksanut. :)

Viikko SM:ien jälkeen meillä oli Kentsun kanssa vielä yksi tokokoe, SBCAK ry:n tokomestaruus. Kentsu ei ollut siellä ihan parhaimmillaan. Ei tosin ulkopuoliset varmaan mitään huomanneet, mutta minä huomasin, että se ei keskittynyt ekassa osiossa niin hyvin kuin yleensä. Onneksi se on jo niin kokenut konkari, että se selviytyy liikkeistä vähän huonommallakin keskittymisellä.

Koe meni kuitenkin meidän osalta sen verran hyvin, että yhdistyksen tokomestaruustitteli napsahti meille.

Nyt meillä ei ole tiedossa kokeita pitkään aikaan. Halusin nimittäin saada kisatauon, joka tuli meille molemmille tarpeeseen. Tässä oli oikeastaan ainoa hetki pitää hieman taukoa. Valitettavasti emme sen takia osallistuta piirinmestaruuksiin, mutta valintoja on tehtävä.

Seuraavan kerran menemme kehään marraskuussa, kun alkaa taas uusi karsintakisarumba.

Onkin ollut ihanan rentoa treenata, kun ei ole vähään aikaan kokeita. Samoin nyt on mahdollisuus pureutua muutamiin hiomisjuttuihin. Aloitin mm. ruutuprojektin, jossa tarkennan Kentsun paikkaa ruudussa. Tämähän on tosi hienosäätöä, mutta sitähän toko on. :)Kentsu kävi elokuussa silmäpeilauksessa. Edellisestä peilauksesta on jo 3,5 vuotta aikaa. Silmät olivat terveet ja kaikki siltä osin kunnossa.

Kesäkuussa Kentsulle tapahtui tapaturma, kun toinen koira törmäsi siihen täydestä vauhdista. Sen seurauksia saatiin hoitaa mm. osteopatialla ja akupunktiolla. Eilen Kentsu oli jälleen osteopaatin hoidettavana, ja olikin huojentavaa kuulla, että tilanne on taas hallinnassa.

Meillä oli viime viikonloppuna vieraita Ruotsista - koirien sukulaisia. Olipas kiva nähdä pitkästä aikaa Mariaa sekä hänen koiria. Oli myös mielenkiintoista nähdä miten paljon samaa tässä meidän sukulaisköörissä on. Niin ulkonäöllisesti kuin luonteidenkin puolesta.

Laitan tänne kuvia kaikista heti kun ehdin. Tässä kuitenkin jo esimakua porukasta.

Sukulakurivi. :) Vasemmalta Myra, Kentsu, Thyndra, Quinci ja Fang.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti