SM:t, lauantai

Tokon SM:t olivat tänä vuonna Imatralla 24.-25.7. Lähdimme matkaan jo perjantaina. Myrakin pääsi tällä kertaa mukaan. Alla Myra valmiina lähtöön.


Leena ja Kipi lähtivät mukaan. Lisäksi mukana oli tietenkin liuta treenikavereita, jotka osallistuivat myös SM:iin. Majoituimme isommalla porukalla Imatran valtionhotellissa, Rantasipissä.

Alla Kentsu hotellihuoneessamme sängyllä. Se on niin hassu, kun se on ihan fiiliksissä aina kun lähdetään "kavereiden kanssa reissuun". Se pomppi sängyllä kuin pikkulapset heti huoneeseen päästyään.




Kävimme katsastamassa kisapaikan jo perjantai-illalla. Pystytimme samalla juuri ostetun kimppateltan. Kisa-alusta vaikutti hyvälle - tiheää ja todella lyhyttä nurmea. Se vaikutti myös melko pitävälle. Lauantaiksihan oli luvattu vesisadetta ja +14 astetta.

Hotellille palattuamme ehdimme katsomaan Vuoksen vedenlaskua. Nappailin muutamia kuvia koirista hotellin takapihalla.






Illalla söimme porukkamme kanssa hotellin ravintolassa. Mietimme voiko sääennuste pitää todellakin paikkansa. Helteitähän on ollut juhannuksesta asti, ja sunnuntaiksikin oli luvattu +31. Voisiko tosiaan siinä välissä olla yksi kylmä päivä?

Illallisen jälkeen kävimme Leenan kanssa kävelyttää koiria Vuoksen rannalla.








Yllä Kipi, Myra ja Kentsu. Alla valtionhotelli illan pimeydessä. Se on kyllä aika hienon näköinen paikka.



Lauantaiaamuna saimme todeta, että sääennusteet pitivät kerrankin paikkansa. Vettä satoi, ja auton lämpömittari näytti +12,5. Päivän mittaan vesisade laantui, eikä se onneksi ollut kertaakaan kamalaa kaatosadetta. Ukkoseltakin vältyttiin. Kaiken kaikkiaan sää oli lopulta aika ok, joskin päivän aikana tuli hieman kylmä, mikä tuntui oudolta kaikkien hellepäivien jälkeen.

Evl oli jaettu neljään kehään. Ensimmäisessä tehtiin paikallaolot. Sen jälkeen joutui odottamaan melko pitkään omaa vuoroaan yksilöliikkeisiin, mutta sitten kehiin pääsikin melkeinpä suoraan. Kentsu oli suunnilleen puolivälissä, mutta ehti tehdä liikkeet ennen lounastaukoa.

Yksilöliikkeet tehtiin kolmessa kehässä. Ensin seuraaminen ja ruutu, sitten tunnari, kaukot ja ohjattu ja viimeisenä idari, luoksetulo ja hyppynouto.


Alla pari yleiskuvaa kisa-alueelta.



Kentsu teki tasaisen ja ehjän suorituksen. Luoksetulo oli selvästi alle Kentsun tason. Se kyllä teki kaikki pätkät hyvin samalla tavalla, joten liike oli niin sanotusti tasapainossa. :) Mutta sillä kesti molemmissa stopeissa hetki reagoida käskyyn.

Kentsun kanssa oli ilo olla kehässä, ja se tuntui tosi hyvälle. Olin silti todella yllättynyt kuultuamme, että voitimme luokkamme. Lisäiloa tuli joukkueemme menestyksestä. Kuuluimme SBCAK:n kakkosjoukkueeseen, joka muodostui kelpieistä. Yksi alaluokan koirista ei päässyt paikalle, eikä myöskään varakoira, joten kahdelle alaluokan koirakolle tuli varmasti lisäpaineita. Hyvin meni, ja joukkueemme oli viides.


Alakuvassa odottelemme palkintojenjaon alkamista.


Lauantain kolme parasta: minä ja Kentsu, Katja ja Zen, Jessica ja Katla.





Kentsun kuvaamista. Alakuvan on ottanut Kimmo P.


Lauantain taitavin, hieno Kenneli! :)





Alla kelpiejoukkueemme. Vasemmalta Leena ja Retta, Mari ja Pate, Taina ja Misty sekä minä ja Kentsu. (Kuvan nappasin Marin arkistoista.)


Illalla söimme taas linnahotellin puolella pyöreän pöydän loosissa. Illan päätteeksi käytimme Marin kanssa koirat vielä pitkällä rentouttavalla kävelyllä.



(Suurin osa kuvista on mun ottamia, mutta mm. palkintojenjakokuvat otti Tesu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti